top of page
Floor Cleaner

Ipari időszaki és rendszeres nagytakarítások

A legokosabb döntés az ipari takarítás kapcsán, ha szakemberhez fordul.

Miért?...

A válasz egyszerű!

  • az ipari takarítással járó feladatok általában időszakonként, alkalmanként jelentkeznek, így ezért nem kell Önnek létszámot fenntartani, esetleg saját munkaerőt bevetni, mi biztosítjuk a jól összeszokott gárdát,

  • rendelkezünk speciális feladatok elvégzéséhez szükséges különleges eszközökkel

  • munkatársaink gyakorlott szakemberek, így kevesebb idő alatt végeznek,

  • fokozottan ügyelünk a munkavédelmi szabályok betartására, a munkabalesetek megelőzésére

  • munkánkat környezettudatosan, a vonatkozó környezetvédelmi előírások betartásával végezzük!

NAGY VONALAKBAN...

Főbb területek, ahol ipari takarítás keretein belül tudunk Önnek segíteni

Warehouse

Ipari létesítmények, raktárak, gyártócsarnokok

Az épületek oldalfalainak, szerkezeti elemeinek, mennyezetének a tisztítását profi munkatársaink emelőkosaras gép alkalmazásával, szükség esetén alpintechnika igénybevételével végzik. Vállaljuk továbbá a nyílászárok és a magasban futó közművezetékek tisztítását, portalanítását. Minden munka és balesetvédelmi előírásnak maradéktalanul eleget teszünk.

Ha az épületben folyó munka megköveteli akkor el tudjuk végezni a szerkezetek PORMENTES  takarítását is. Rendelkezünk az ehhez szükséges felkészültséggel és eszközigénnyel.

Modern Restaurant Kitchen

Élemiszeripari üzemek, gyártósorok, konyhák tisztítása 100%-os csírátlanítással

  • tejipar

  • húsipar és baromfifeldolgozóipar

  • konzervipar

  • malomipar és gabonafeldolgozás

  • sütőipar és cukrászat

  • cukorgyártás

  • édesipar

  • növényolajipar

Beer Brewery Machine

Iparban előforduló gépek, berendezések tisztítása

  • robotok tisztítása

  • öntőgépek, öntőformák, mold tisztítás

  • présgépek, szerszámok tisztítása

  • ipari kemencék, meleglevegős szárítók tisztítása

  • hegesztéshez használt sablonok, jig-ek tisztítása

  • csomagoló berendezések és kiszolgáló gépeik tisztítása

  • gumiipar, gépek és sütőformák tisztítása

  • aszfaltozó gépek, bitumen eltávolítás

  • vegyipari, gyógyszeripari berendezések

  • műanyagipar, feldolgozás és gyártás gépeinek tisztítása, sorjátlanítás

Industrial Building

Ipari létesítmények, telephelyek takarítása, és tartályok tisztítása

Cégünk szakemberei nagy tapasztalatot szereztek az egészen speciális munkák szakszerű elvégzésében is. Rendelkezünk a biztonságos munkavégzéshez szükséges minden képesítéssel,  védőeszközzel és védőfelszereléssel.

Nagy nyomású gőzborotváinkkal vegyszer használat nélküli környezetbarát megoldást kínálunk az olajos, zsíros szennyeződések eltávolítására.

élelmiszeriparról

bővebben...

Az élelmiszeripari létesítmények takarítása esetében a tisztítás mellett mindig nagyon fontos szempont a fertőtlenítés is, hiszen az élelmiszerek esetében nagyon szigorú mikrobiológiai előírásoknak kell megfelelni.  A szerves és szervetlen szennyeződések, lerakódások mellett a vírusokat, baktériumokat, spórákat,  gombákat és egyéb más kórokozókat is el kell pusztítani. Ezért mi az élelmiszeripar területén minden esetben  kombinált  szereket  használunk, amelyek  segítségével  a  tisztítás  és  a  fertőtlenítés  egy  munkamenetben  elvégezhető, mert tartalmaznak  tisztító  és  fertőtlenítő  hatású  vegyületeket  is.  Ennek  előnye,  hogy  a  tisztítás  és  fertőtlenítés  műveletét  egy  lépésben  el  lehet  végezni,  tehát  idő,   energia és költségtakarékos  megoldás.

Az élelmiszeriparban semmilyen szermaradvány nem maradhat hátra  a tisztított területeken, ezért vagy lebomló szereket kell alkalmazni vagy ivóvízzel le kell öblíteni a felületeket takarítás után. Az  élelmiszert  előállító  helyeken  végzett  takarítási  műveleteket  –  legyenek  azok  külső  megbízottak  vagy  saját  dolgozók  –  kizárólag  jól  képzett  munkavállalók  végezhetik.  Amennyiben  módosul a technológia,  például  új  vegyszert  alkalmazunk,  oktatás  keretében  meg  kell  ismertetni  a  dolgozókat  a  változást  érintő  területekről. A munka során mi minden esetben a  színkódos  takarítást alkalmazzuk,  amivel  megkülönböztetjük  a  területeket és színekkel jelöljük a használt eszközöket, megelőzve ezáltal az érzékeny felületek szennyezését más területen használt eszköz használatával. Az  élelmiszeriparban  a  takarítási  megoldások  megválasztása  során  fontos  szerepet  játszik  az  előállított  termékek  köre,  az  alkalmazott  technológiák,  berendezések  típusa  és  a  helyiségek  elrendezése.  Így  például  más  takarítási  technikákat  kell  alkalmazni  a  tejiparban,  mint  egy  húsfeldolgozó  üzemben  vagy  egy  pékségben.  A  legnagyobb  különbség  az  iparágak  között  a  nyílt  vagy  a  zárt  takarítási  módszerek  megválasztása,  illetve  hogy  száraz  vagy  nedves  takarításról  beszélünk.

Cleaning Services
bottom of page