Ipari időszaki és rendszeres nagytakarítások
A legokosabb döntés az ipari takarítás kapcsán, ha szakemberhez fordul.
Miért?...
A válasz egyszerű!
-
az ipari takarítással járó feladatok általában időszakonként, alkalmanként jelentkeznek, így ezért nem kell Önnek létszámot fenntartani, esetleg saját munkaerőt bevetni, mi biztosítjuk a jól összeszokott gárdát,
-
rendelkezünk speciális feladatok elvégzéséhez szükséges különleges eszközökkel
-
munkatársaink gyakorlott szakemberek, így kevesebb idő alatt végeznek,
-
fokozottan ügyelünk a munkavédelmi szabályok betartására, a munkabalesetek megelőzésére
-
munkánkat környezettudatosan, a vonatkozó környezetvédelmi előírások betartásával végezzük!
NAGY VONALAKBAN...
Főbb területek, ahol ipari takarítás keretein belül tudunk Önnek segíteni
Ipari létesítmények, raktárak, gyártócsarnokok
Az épületek oldalfalainak, szerkezeti elemeinek, mennyezetének a tisztítását profi munkatársaink emelőkosaras gép alkalmazásával, szükség esetén alpintechnika igénybevételével végzik. Vállaljuk továbbá a nyílászárok és a magasban futó közművezetékek tisztítását, portalanítását. Minden munka és balesetvédelmi előírásnak maradéktalanul eleget teszünk.
Ha az épületben folyó munka megköveteli akkor el tudjuk végezni a szerkezetek PORMENTES takarítását is. Rendelkezünk az ehhez szükséges felkészültséggel és eszközigénnyel.
Élemiszeripari üzemek, gyártósorok, konyhák tisztítása 100%-os csírátlanítással
-
tejipar
-
húsipar és baromfifeldolgozóipar
-
konzervipar
-
malomipar és gabonafeldolgozás
-
sütőipar és cukrászat
-
cukorgyártás
-
édesipar
-
növényolajipar
Iparban előforduló gépek, berendezések tisztítása
-
robotok tisztítása
-
öntőgépek, öntőformák, mold tisztítás
-
présgépek, szerszámok tisztítása
-
ipari kemencék, meleglevegős szárítók tisztítása
-
hegesztéshez használt sablonok, jig-ek tisztítása
-
csomagoló berendezések és kiszolgáló gépeik tisztítása
-
gumiipar, gépek és sütőformák tisztítása
-
aszfaltozó gépek, bitumen eltávolítás
-
vegyipari, gyógyszeripari berendezések
-
műanyagipar, feldolgozás és gyártás gépeinek tisztítása, sorjátlanítás
Ipari létesítmények, telephelyek takarítása, és tartályok tisztítása
Cégünk szakemberei nagy tapasztalatot szereztek az egészen speciális munkák szakszerű elvégzésében is. Rendelkezünk a biztonságos munkavégzéshez szükséges minden képesítéssel, védőeszközzel és védőfelszereléssel.
Nagy nyomású gőzborotváinkkal vegyszer használat nélküli környezetbarát megoldást kínálunk az olajos, zsíros szennyeződések eltávolítására.
élelmiszeriparról
bővebben...
Az élelmiszeripari létesítmények takarítása esetében a tisztítás mellett mindig nagyon fontos szempont a fertőtlenítés is, hiszen az élelmiszerek esetében nagyon szigorú mikrobiológiai előírásoknak kell megfelelni. A szerves és szervetlen szennyeződések, lerakódások mellett a vírusokat, baktériumokat, spórákat, gombákat és egyéb más kórokozókat is el kell pusztítani. Ezért mi az élelmiszeripar területén minden esetben kombinált szereket használunk, amelyek segítségével a tisztítás és a fertőtlenítés egy munkamenetben elvégezhető, mert tartalmaznak tisztító és fertőtlenítő hatású vegyületeket is. Ennek előnye, hogy a tisztítás és fertőtlenítés műveletét egy lépésben el lehet végezni, tehát idő, energia és költségtakarékos megoldás.
Az élelmiszeriparban semmilyen szermaradvány nem maradhat hátra a tisztított területeken, ezért vagy lebomló szereket kell alkalmazni vagy ivóvízzel le kell öblíteni a felületeket takarítás után. Az élelmiszert előállító helyeken végzett takarítási műveleteket – legyenek azok külső megbízottak vagy saját dolgozók – kizárólag jól képzett munkavállalók végezhetik. Amennyiben módosul a technológia, például új vegyszert alkalmazunk, oktatás keretében meg kell ismertetni a dolgozókat a változást érintő területekről. A munka során mi minden esetben a színkódos takarítást alkalmazzuk, amivel megkülönböztetjük a területeket és színekkel jelöljük a használt eszközöket, megelőzve ezáltal az érzékeny felületek szennyezését más területen használt eszköz használatával. Az élelmiszeriparban a takarítási megoldások megválasztása során fontos szerepet játszik az előállított termékek köre, az alkalmazott technológiák, berendezések típusa és a helyiségek elrendezése. Így például más takarítási technikákat kell alkalmazni a tejiparban, mint egy húsfeldolgozó üzemben vagy egy pékségben. A legnagyobb különbség az iparágak között a nyílt vagy a zárt takarítási módszerek megválasztása, illetve hogy száraz vagy nedves takarításról beszélünk.